eemmakkarlssonn

be strong, even if all goes wrong...

armband

Kategori: this is my life

Här mitt nya armband som jag fick hem igår, beställde det på någon hemsida. Love it!
Världens sämsta kvalite på bilden också, men det är webbkamerans fel

:):)

Kategori: this is my life

Inlägget publicerades igår, fan vad bra! Vet inte vad som var fel, men nu funkar det iallafall. Så nu alla fans, ni behöver inte vara ledsna längre :) :) Idag var vi på skolbio "I rymden finns inga känslor" som jag sett förut så det var lite små segt. Halvsov mig igenom filmen. Sen hade vi 2 timmars lunch så gick ner på stan och köpte kul glass, det var kul! heheh rolig. Nu har jag iallafall svenska och efter de har jag idrott och SEN slutar jag äntligen! Hatar att sluta halv 4 men dagen har ju ändå varit rätt soft, plus att det är soligt ute! :)
Och juste, mitt lag vann med 6-5 igår, för jävla grymma dem är ♥
Puss!

he could be the one

Kategori: this is my life

Det gick inte att blogga igår, skrev inlägg och det stod att jag publicerat de men när jag gick in på bloggen så fanns det inte där. Så får hoppas att det funkar nu iallafall!
Sitter just nu och har engelska, vi övar inför nationella nästa fredag och skriver ett brev. Kommer inte på något att skriva så ska fortsätta jobba, skönt att jag slutat tidgit idag iallfall :) Kvart över ett liksom!
Ikväll ska jag kolla när mitt kära lag spelar match med Emma och Therese, men ni får ha det så bra. Puss!

HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

Kategori: this is my life

Fick bråttom i förra inlägget, skulle precis sluta. Men nu sitter jag har no och försöker skriva om flygtransport hehehe de är ungefär lika kul som det låter. Skönt att jag slutar om 10 minuter iallafall! Sen ska jag ner på stan och köpa nya skor, antagligen converse :)
Nej men nu ska jag försöka jobba de 9 minuterna som är kvar, bra jobbat Emma!
Pusshej!

You're stuck in my heart

Kategori: this is my life

Godmorgon! Eller godförmiddag kanske man säger.
Då var det måndag igen då, känns som de var det nyss. Är såååå jävla trött!
Nu slutar svenska så nu blir det mat mat mat, Puss

. . . . . . . . . . . . . . . .

Kategori: this is my life

Fan vad jag hatar när man ska ställa om klockan, det är förvirrande! Plus att man får sova en timme kortare nu, känns ju sådär.
Just nu sitter jag och lyssnar på skön musik och ska snart hoppa in i duschen, eller ska kanske inte hoppa in för då händer det väl samma sak idag som igår. Jag ramlade i duschen! Det var de läskigaste jag varit med om, trodde jag skulle dö ett tag... Fast jag gjorde inte illa mig så mycket, bara skapsår på armen och super ont i svanskotan. Alltid så himla klantig, orkar inte haha.

Nu ska jag jag iallafall duscha och senare ska jag kolla på dam matchen med Emma :)
Puss på er!



jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Kategori: this is my life

Hej hej hemskt mycket hej!
Kom hem från Therese för ett tag sen, där även Emma var. Vi åt tacos och kladdkaka och hade allmänt mysigt. Och nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av Big Brother, fast det går knapp att kolla för det hoppar hela tiden haha åh vad intressant!
Nej men nu säger jag tack och hej!


quit playing cames with my heart

Kategori: this is my life

Denna fredag spenderar jag med mina kära föräldrar, och även med cola, godis, chips och dipp åh fetto :) :) :) Ska kolla på "Så ska det låta" också haha, det är mysigt juuu. Nu kollar jag runt på lite olika hemsidor och kollar på sommar kläder och skolavslutnings skor, gillar ett par av Kenzas skor men vi får se. Inte direkt bråttom eftersom det forfarande är mars men det är kul att kolla runt ändå :)
Jaja nu ska jag gå och fixa dipp och äta äta äta äta. Skriver alltid om att jag ska äta men men!
Pusshej!

Här får ni en lite små charmig bild på mig för ganska många år sedan!

Kategori: this is my life

friday i'm in love

Kategori: this is my life

Äntligen fredaaaaaag! Sitter just nu och har sv/eng, fredagens skönaste lektion. Har två lektioner till, sen slutar jag äntligen.
Försöker iallafall skriva en engelsk text om en film vi såg i tisdags, har glömt halva filmen redan. Bra jobbat..
Förresten så var jag hos tandläkaren idag och träffade någon tandställningsspecialtist och jag behöver inte tandställning iallafall. Fast jag skulle faktiskt vilja ha det, fatta snygga tänder man får efter liksom!
Puss hej!

Och Ida, jag tänker inte skriva någon text om dig! Inte nu iallafall. Men du vet ju redan att du är bäst så det spelar väl ingen roll ♥

even the best fall down sometimes

Kategori: this is my life

TJJAAAAAA! Här sitter jag på no:n och har det bra, Stefan är borta så vet inte ens vet inte ens vad jag ska göra. Det här med att blogga är inte min grej riktigt, kommer aldrig på något intressant att skriva.....
Hejdå!

27/1 1936 - 27/10 2010, farmor <3

Kategori: this is my life

Fan vad skönt det är att ha mörkt på rummet! Lyssnar även på sorglig musik som får mig att påminnas av begravningar, farmors begravning... Typ Tears in heaven och Empty room, usch vad jag saknar henne. Även fast vi sällan träffades osv så var hon ändå så himla bra och brydde sig verkligen om alla sina 10 barnbarn och sina 6 barn, fattar inte hur hon orkade. Plus att min pappa inte direkt var någon ängel som barn haha. Beundrade henne verkligen för det! Och för att hon var så stark och envis, hon kämpade verkligen för att överleva, men det nu är hon iallafall uppe hos farfar ♥
Jag hoppas att du vet hur mycket alla vi 16 saknar dig


Finaste dödsannonsen 

a little not over you

Kategori: this is my life

Sitter och har so nu igen. Slutar om en kvart ungefär, hur skönt som helst! Då ska jag hämta min mobil som varit på lagning, sen hem. Ska kanske iväg till Västerås ikväll och kolla på när mitt kära lag spelar kvalmatch :) så bäst dem är!
Ska fortsätta kolla på "vem vet mest" på lektionen nu, haha jeff är med ju ♥
Puss på er!

tisdaaaag

Kategori: this is my life

Halloj! Just nu har jag sv/eng och softar som fan, lyssnar på mysig musik och tar det lugnt. Såååå skönt!
Igår var jag och min älskade syster på världens mysigaste film, hur många lingon finns det i världen. Fan så bra den var, en film som blandades med gråt och skratt, åh vill se den igen!
Nu ska jag göra annat sen vidare till syslöjden. Hejs!

 

i can't wait to see you again

Kategori: this is my life

Tjaaaa! Just nu sitter jag och har so, vi pratar om ekonomi och företag. En aning segt! Känns sådär att min hals bränner, blir nog att jag hoppar över träningen ikväll. Vill verkligen inte blir sjuk.
Nu ska jag börja anteckna de hon skriver på tavlan.
Puss!

jag har världens bästa lag

Kategori: this is my life

Vi vann med 15-2 fast vi bara hade 7 utespelare, det är fan riktigt bra! För engångskull fick jag också in en boll i målet :) Nu ska jag fira segern med en dusch sen massvis med godis, fan vad underbart. Puss på er!


fly on the wings of love

i miss you, i miss your smile

Kategori: this is my life

Vaknade för ungefär en timme sen och nu sitter jag och lyssnar på depp musik när jag egentligen borde blir taggad för säsongens sista match i Västerås ikväll! Har inte spelar match på jättelänge pga min fot, så det ska faktiskt blir riktigt roligt. Hoppas bara att vi kommer hem med vinst också :D
Nu ska jag äta frukost, så jävla hungrig!

 

jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Kategori: this is my life

Halloj allesammans!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på en Wallander film som jag har sätt minst tio gånger förut, skit tråkigt. Ska snart äta också, hur hungrig som helst! Juste, utveckligssamtalet igår gick faktiskt bättre än vad jag trodde fast jag var nervös och rösten darrade hahah pinsamt...
Ni får ha det så bra, hejsvejs


Detta är mitt rätta jag!

godmorgon

Kategori: this is my life

Hemma från skolan idag, skaplig migrän! Men nu ska jag kolla på big brother och drägla lite åt martin ♥
Hörs senare, puss!


I LOVE FRIDAYS

Kategori: this is my life

Tjena! Har nyss varit och kollat på fotboll i heby, det var utomhus i minusgrader vilket var lite smått oskönt. Nu ska jag hoppa i säng och somna direkt, lycka till med det Emma!
Förresten så är det ju fredag imorgon, fyfan vad underbart.
Nu slocknar snart ögonlocken ihop så godnatt snyggingar.


Här sitter jag och har det bra

Kategori: this is my life


bilden är inte tagen nu, är för äcklig för att vara med på bild idag.

try sleeping with a broken heart

Kategori: this is my life

Just nu sitter jag och har sv/eng, försöker skriva en svenska berättelse om en fest. Går åt helvete!
Har snart lunch iallafall, eller om en halv timme men ändå. Då ska jag och Jenna ner på stan och hämta blommor, haha. Nu ska jag fortsätta skriva om hur man kan känna sig utanför på en fest. Ville liksom infomera er om hur tråkigt liv jag har.
Puss!

i'm fucking up

Kategori: this is my life

Fan vad jag hatar att min mobil är på lagning och att min andra mobil som jag hade som reserv också gick sönder imorse.
BLIR SÅ JÄVLA ARG OCH TRÖTT PÅ ATT SAKER ALDRIG KAN FUNGERA SOM DET SKA!
hejdå! / emo emma

Life goes on

Kategori: this is my life

Tjabba tjena hallå!
Just nu sitter jag i skolan och har nyss haft matte. Har en timmes rast så sitter i en soffa i centralkapprummet och softar järnet. Nu har jag inget mer att skriva, ha det så bra!
Hade förresten 61 läsare igår, ändå ganska bra eftersom jag gjorde den igår också hehe stolt.
Puss

you're fucking perfect

Kategori: this is my life

Nu ska jag kolla på big brother, eller så går jag och lägger mig. Blir nog att jag går och sover och kollar på det imorgon på datorn istället. Imorgon har jag som sagt utvecklingssamtal, nervös tjej! Nej det kommer ändå sluta med att pappa och min mentor börjar prata om helt andra saker, om bland annat pappas jobb haha! Nejdå, det är jätte intressant att lyssna på hehehe eller?

Juste min kära klasskompis Johannes tyckte att jag skulle ha positiva inlägg, så det är något jag får jobba på. Får sluta vara emo och vara såhär glad hela tiden :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
puss på er!


16/3

Kategori: this is my life

Hej hallå bloggen!
Tänkte göra ett nytt försök med en blogg, tog bort min förra som var riktigt tråkig och allmänt pinsamt. Men ska försöka göra den här så mycket bättre!
Idag är det onsdag och dagen började med nationella i biologi som gick helt åt helvete. Fan vad hemskt.
Åh nej, kom nyss på att jag har utveckligssamtal imorgon, finns det något värre? Svar nej.
Blev ett riktigt tråkigt första inlägg, men ni är så välkomna till min alldeles egna blogg som är så himla fin. HEJDÅ