eemmakkarlssonn

be strong, even if all goes wrong...

I min värld, min värld, du är så stor

Kategori: this is my life

Orkade aldrig blogga något mer i skolan idag, eftersom jag hela dagen satt i cafeét så fanns det inte så mycket att skriva bara typ "Hej! Här sitter vi. Oj nu var det en 7a som köpte en festis, Hejdå" hände inte så mycket mer än så haha.
Efter skolan gick jag, Emma och Isabelle ner på stan och då köpte jag ett linne på lindex som jag förmodligen ska ha imorgon. Och så blir det nog kavaj över och klackskor, men jag hinner säkert ändra mig.. Har ju hela morgondagen på mig liksom. Plus att jag är ensam hemma hela förmiddagen och kanske längre, fast jag kommer nog sova halva den tiden haha men ändå skööönt! Min familj ska följa med Ida när hon tävlar med sin kära häst, fattar fan inte hur dem orkar. Gå upp innan 6 bara för det haha (Ida kommer döda mig).

Nu ska jag fortsätta lyssna på världen bästa låtar, Puss!


Saknar inte detta väder överhuvudtaget!

Godmorgon!

Kategori: this is my life

Här sitter jag och har det bra i kafeterian i skolan med Jenna och Isabelle, fett soft att sitta här hela dagen :) :) :) Plus att vi är lediga på måndag och tisdag, underbaaart! Och imorgon är ju valborg också. Det går bra nu, kompis det går bra nu!
Efter skolan så ska jag ner på stan med Emma och Isabelle och kolla kläder till imorgon, om jag inte hittar något så får jag väl ta några tråkiga kläder hemma.

Nu så ska vi fortsätta dunka musik haha, puss!

Hej på er!

Kategori: this is my life

Sitter just nu och har so, vi antecknar och pratar om andra världskriget. Rätt intressant men sjukt svårt!
Jag känner mig naken utan mitt gamla hår, men det känns ändå fräschare nu och jag hinner ju vänja mig också :)
Jenna är inte i skolan idag, sååå jävla tråkigt det blir här då. 
Nu finns det inget mer att skriva, lektionen slutar om 15 minuter.
Puss!

Nyklippt

Kategori: this is my life

Det är väldigt ovant att ha så här kort, har inte haft de sen 5an eller 6an haha. Men jag älskar det! Så sjukt skönt det är egentligen, fast jag hade väldigt slitet hår så det behövdes verkligen bort :) Jag passar inte i kort, men det orkar jag inte bry mig om eftersom det  som sagt verkligen behövdes.
Pussar från en korthårig tjej!




natti natti

Kategori: this is my life

Just nu ligger jag i sängen och skriver det här via mobilen, trodde inte att det skulle gå först haha.
Idag orkade jag inte blogga något eftersom det var en helt vanlig tråkig skoldag, hände liksom inget roligt som jag kunde skriva om. Slutade iallafall 20 över 1 vilket var riktigt skönt, när jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Eller juste, jag kollade på en film som jag just nu har glömt namnet på.. Men bra va den iallafall :) Sen vid 5 tiden så fick jag något ryck så jag drog ut och sprang helt ensam i spåret! Lite små läskigt eftersom jag trodde att det skulle komma någon bakifrån och jaga mig hela tiden haha. Men jag klarade mig och blev helt sjukt slut. Hoppade direkt in i duschen när jag kom hem sen kollade jag på skilda världar med Ida :) Så jävla grymt de är!

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sen sova, puss! Förresten så ska jag klippa mig imorgon, äntligen! Ringde och bokade tid idag och fick tid imorgon, helt perfekt till valborg också :) fast vet inte vad jag ska göra då än, men det visar sig. Godnatt!

You are a loser

Kategori: this is my life

Godmorgon! Nu undrar ni säkert varför jag är vaken nu, halv nio! Men de är ju tyvärr så att skolan har börjat igen efter ett sjukt skönt lov. Sitter just nu och har sv/eng, fick nyss veta att vi har nationella i matte nästa vecka, kuuul. Kommer fan gå åt helvete, matte är inte min starka sida liksom :) :)
Kommer inte på något mer att skriva nu, puss!


bild tagen för 5 minuter sen hehehe

The weather is wonderful

Kategori: this is my life

Åh, har solat nästan hela dagen! Helt sjukt skönt, det känns nästan som de är mitt i sommarn och att man har sommarlov nu, men icke sa nicke. Fan vad underbart om det skulle vara så här skönt ute på valborg, men då är det väl säkert kallt bara för att man ska vara ute.....
Mamma och Ida är iallafall påväg till åkrahallen nu för att köpa sallad, gud så gott :) :) :)
 S Å  H U N G R I G.
Förresten så är det sjukt att jag är så pigg som är för jag somnade runt 6 imorse, skööönt att gå upp 10 sen också! Verkligen :D
Pusshej

Sunshine

Kategori: this is my life

Orkar inte hålla på att blogga så mycket nu när det är lov och jättefint väder, men i veckan blir det nog mer eftersom jag ska tillbaka till skolan imorgon. Nu ska jag ut och sola, puss på er!

Have2have.se - kilklackar

Kategori: this is my life

23 april 2011

Kategori: this is my life

Hej på er! Hittade ingeting i Västerås idag, letade inte heller. Men lämnade iallafall tillbaka shortsen.
Och så hittade jag ett par snygga och sköna klackskor med kilklack som jag tänkte att jag kunde ha på skolavslutingen, men självklart så köper jag inte dom och nu ångrar jag mig som fan! Blir väl kanske så att jag beställer dom på internet eller så åker jag dit snart  igen innan dom tar slut :) Har redan skolavslutingsklänning klar, den hänger i garderoben och bara väntar på att få komma ut haha. Men den får vänta lite mindre än två månader. Längtar!
Puss på er.

Dom här påskkärringarna önskar er en glad påsk!

Kategori: this is my life

Godkväll!

Kategori: this is my life

Just nu sitter jag i köket och har nyss borstat tänderna och ska strax hoppa i säng. Ska upp rätt tidigt imorgon (klockan 10) men de är tidigt för att vara mig liksom haha. Ska iallafall till Västerås imorgon igen, fast med familjen den här gången :) Måste byta mina shorts osv.
Idag så har jag inte gjort något speciellt, endast ätit påskmat, godis och chips haha... Nej men de är faktiskt helt okej när det är lov :) :) :) :)
Nu ska jag gå och lägga mig, men glad påsk på er! Puss.

tattoos ♥

Kategori: this is my life










torsdag

Kategori: this is my life

Jag spendar min kväll med världens bästa spotify lista, som innehåller allt från petter till magnus uggla. de bästa ♥



Min onsdag

Kategori: this is my life

Hittade endast tre saker igår, och en grej ska jag lämna tillbaka och de är ett par jeans shorts, bra att jag köpte för små. Så går det när inte mamma är med och frågar "sitter dom bra? är dom sköna?" haha de är ju tyvärr sant. Köpte även en somrig t-shirt/linne och ett par nya svarta jeans, världens skönaste! När vi kom hem till Sala igen så följde jag och Emma med till Tessan där vi kollade på ett One three hill avsnitt och två 90210 avsnitt :) Sen orkade vi inte sitta still längre så vi började packa filtar, ljus, popcorn och marshmallows och sen cyklade vi till månsan och satt där ett par timmar och hade det hur mysigt som heeeelst.
Det var min onsdag och nu ska jag kolla på tv, Puss på er!

:) :) :) :)

Kategori: this is my life

Good morning, good morning! Idag är jag uppe med tuppen för första gången på lovet, duktig :)) Om en timme ska jag vara på tågstationen så ska strax börja byta om och sedan cykla dit! Skriver mer när jag kommer om och skriver vad jag köpte/om jag köpte något haha.

Förresten så kom jag in på barn- och fritidsprogramet, fan vad skönt!
Ni får ha det så bra, puss!

01.01

Kategori: this is my life

glad sne sommar tjej

Kategori: this is my life

Hej på er! Har inte haft tid eller ork till att blogga idag, har inte ens haft något att skriva om heller så. Idag har det iallafall varit jättefint väder (igen) och jag har legat ute i solen i min nya bikini och med sjukt god saft, sååå härligt! Har gått i bikini och shorts större delen av dagen, sen hade jag tråkigt så jag böt kläder hela tiden, allt från klänningar till shorts haha.
Snart börjar desperate housewives så då är jag bänkad framför tvn! Fan vad bra det är.
Förresten så ska jag förmodligen till Västerås med mina kära vänner imorgon, då ska jag minsann köpa sommar kläder! Och kanske jeans.
Men ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs.
Puss!



ja jag är starkare än du

Kategori: this is my life

God morgon på er! Jag vaknade för någon timma sen och har endast hunnit äta frukost och kolla på tv.. Ska strax duscha och sen göra mig klar för ikväll, eller åker vid halv 4 så behöver inte fixa mig än haha. Ska iallafall till Stockholm ikväll och kolla på Hammarby - Landskrona! Fan vad kul det ska bli :D Men vad ska man ha på sig? Skit svååååårt.
Men nu ska jag göra annat, ni får ha det så himla bra. Puss!


You know I do everything for youuu

Kategori: this is my life

Ida tyckte att jag skulle blogga så ska försöka få ihop ett inlägg om mitt ointressanta liv!
Idag så vaknade jag vid 10, ovanligt tidigt för att vara mig men skyller på Ida och Alex som pratade och skrattade högt vid 9 på morgonen.... Inte okej! Fast de var faktiskt ganska skönt att gå upp tidigt ändå så det gjorde inte så mycket efter ett tag haha.
Vid halv 1 så satte jag mig på cykeln och cyklade till Emma, där även Tessan var. Vi grillade hamburgare och hade det mysigt. Sen drog vi till åkrahallen och köpte twister och iste. Fyfan vad gott det var! Vid 4 cyklade vi till lärkan och kollade på fotboll, rätt segt men fick träffa och prata med Lisa iallafall :D

Fan vad långt de här inlägget blev, men nu blir väl Ida nöjd iallafall. Puss på er.



Bild från i höstas hos mormor och morfar på landet

jordgubbar och choklad <3

Kategori: this is my life

Kom nyss hem från Tessan och jag är så jävla trött så jag kommer nog somna här vilken sekund som helst! Vi kollade iallafall på film och smälte choklad och doppade jordgubbar och banan, åhhh fyfan vad gott det är. Summer feelings.
Puss och godnatt!

Kategori: this is my life

Don't let anyone
Tell you that you're not strong enough
Don't give up
There's nothing wrong with just being yourself
That's more than enough
So come on and raise your voice
speak your mind and make some noise

ÄNTLIGEN PÅSKLOV

Kategori: this is my life

Sista skoldagen innan lovet har spenderas på golvet i aulan med massa damm, lek och teater, de var rätt okej ändå. Och att vi slapp lektioner var bara ett plus!
Ikväll så ska jag till Tessan, blir en myskväll med henne och Emma och Isabelle :) Vet inte när jag ska dit än, men de visar dig väl.
 Nu finns det inte så mycket mer att skriva bara att jag överlyckig för det här lovet, de behövs verkligen kan jag säga!
Förresesten så har jag fått bikinen som jag skrev om lite längre ner, den satt kanon. Så snygg!
Ni får ha en super bra fredag, puss.

,.,.,.,.

Kategori: this is my life

Hittade bilderna från idas bilddagbok haha, as många fula bilder....
Förresten så sprang jag och Jenna två varv i elljusspåret idag, stoolta tjejer :D
Nu ska jag hitta på något annat skoj, puss!



tja

Kategori: this is my life

Fy sjutton vad jag hatar NO, sååååå tråkigt. Plus att alla 9or tar spexfoton idag utom våran klass för ingen visste vad dom skulle klä ut sig till så vi struntade i det. Skapligt tråkiga! Men det bryr väl inte ni er om haha.
Nu har jag ingenting att skriva om länge, puss på er!

.

Kategori: this is my life

Varför är det så svårt att säga nej iställe för ja?

Kategori: this is my life

Tjena Hallå Hej!
Ni fick ännu engång en sån där rolig lista som fördriver tiden lite. Förstår att ni älskar dem! Just precis nu sitter jag och lyssnar på en spotify reklam, himla tvevligt! Idag hade vi ju som sagt nationella i engelska, de gick faktiskt konstigt nog rätt bra. Skönt att man slutade efter ett också! :) Och har nyss kollat klart på gårdagens Big Brother avsnitt, orkade inte kolla igår.
Juste fick nya mobilen igår också, va helt fast med den igår. Gick ingenstans utan den haha. Nu ska jag leka lite mer med den. Ha det så bra, Puss!

you delete me

Kategori: this is my life

Åh jag älskar tisdagar, sååå sköna plus att vi slutar tjugo över ett. Wonderful!
Bara syslöjden som är mindre wonderful, men nu för engång skull så gör det faktiskt bra med mina jättefina vetekudde hehe... Nu har jag iallafall engelska och har bara en lektion kvar. Imorgon har vi skrivligt nationella prov i engelska, nervös! Tänker fan köpa godis efter skolan, skapligt gott det vore. Och så ska jag ju hämta min mobil också, glaadis :D
hejdååå!

i waaaant!

Kategori: this is my life

Ska fjäska lite för mamma så kanske hon köper denna till mig :) :) :) :) :)

fuck monday

Kategori: this is my life

Just nu sitter jag i soffan i centralkaprummet och ska snart ha so, ska göra ekonomi provet som resten av klassen gjorde förra veckan. Kommer gå åt helvete eftersom det är massa ord man ska kunna ossvvvv plus att jag inte ens har pluggat, eller försöker göra det nu men jag är sämst på sånt. Men ska väl göra ett försök, önska mig lycka till!
Ha det så bra, så hörs vi lite senare. Puss

gårdagen!

Kategori: this is my life

Är skaapligt trött sen igår, blev en lyckad kväll som bestod av massa roliga samtal med kusinerna, dans, karaoke (jag sjöng inte haha) och mängder av skratt och kramar! En lyckad kväll helt enkelt! Har ju så sjukt rolig släkt så det är svårt att ha tråkigt med dem haha :D
Nu ska jag kolla på "Himlen är oskyldigt blå", Puss!

Dålig och äcklig bild, men hade de här kläderna iallafall, plus klackskor.

lördaaag

Kategori: this is my life

Kom nyss hem från stan, beställde en mobil som ska komma på tisdag. GLAD TJEJ :) Ska strax hoppa in i duschen, sen börja fixa mig för ikväll för vi åker typ vid halv 4. Nu vet jag iallafall exakt vad jag ska ha på mig, och som sagt så kanske det kommer en bilden senare när jag är klar :) Fast jag vet inte alls hur jag ska göra med håret, blir väl platt som vanligt eftersom jag inte passar i lockigt eller vågigt.
Men ni får ha det så bra, så hörs vi antagligen imorgon :)
Puss!

shut the fuck up

Kategori: this is my life

cool jag är

nyfärgat hååår

Kategori: this is my life

Bilden är inte rättvis för 5 öre men den får duga så länge. Förresten så har jag nästan bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, ni kanske få bild då, om jag hinner och så. Ska även till stan imorgon och köpa ny mobil. De var det, puss på er!




fuck this shit

Kategori: this is my life

Halloj allesammans! Har sitter jag har det obra, det är någon liten person som sitter i min hals och sågar med en motorsåg. Skojar inte!
Idag har jag bara varit hemma och kollat på lite filmer och sååå. Kollade på "Det brinner", en film som jag kollade på när jag var liten och tyckte då att den var sjukt läskigt. Fast den var inte lika läskig nu, eftersom jag är så modig ;) ;) ;)
Men seriöst, kolla han längst ner på bilden. Skapligt läskig killee.
Och så kom jag på att hon till vänster är hon som spelar Sam's flickvän i "I rymden finns inga känslor" heheh intressant, Pusshej!

sjukling

Kategori: this is my life

Hemma från skolan idag med, hatar det häääär! Får se om det blir någon skola imorgon, vill verkligen bli frisk till på lördag för så ska jag till Stockholm på min fasters 40-årsfest. Jag har världens skönaste släkt så det ska bli kuuul :) Men vad fan ska man ha på sig?!
Just nu sitter jag iallafall och dricker jordgubbs te och ska snart kolla på andra avenyn, lite små mysigt sådär. Nu kommer jag inte på något mer att skriva så ni får ha det så bra! Puss

kan någon fria åt mig NU?

Kategori: this is my life

   

..

Kategori: this is my life

Hemma från skolan idag, har aldrig haft så här ont i halsen tror jag! Plus att jag är halvt förkyld. Fan vad jag hatar det här. Min dag har jag spenderat i sängen och framför datan och the sims haha. Får se om det blir någon skola imorgon, men förhoppningsvis. Nu ska jag knarka halstabletter!
Puss

what's the point of doing anything?

Kategori: this is my life

Godkväll! Här sitter jag och har det bra, elleeeer inte. Har så jävla tråkigt och finns ingenting att göra heller, det känns ju bra.. Roar mig själv med att läsa bloggar och sjunga sönder min hals! Kommer sluta med att jag sitter och klagar på att jag har ont i halsen sen, men de är det fan värt. Hoppas på att alla andra har en bättre kväll än mig iallafall! Kanske ska passa på att börja med mitt bild collage, eller det gör jag nog imorgon eftersom söndagar är så sega.
Fan vilken tråkigt inlägg det här blev haha, lovar ett roligare senare :)))))
Puss på er!

godmorgon!

Kategori: this is my life

Vaknade för ungefär 40 minuter sen och åt nyss världens godaste frukost, smoothie och toast! Hur gott som helst.
Vet inte vad som händer idag eller ikväll, eller ska kanske ner på stan med Emma :) får se hur det blir. Nu ska jag försöka dricka upp all smoothie också, är redan mätt men får försöka ändå haha.
Pusshej!


fridaaay

Kategori: this is my life

Kollade nyss på big brother från igår, hahah fyfan de måste varit det roligaste avsnittet! Blev typ rädd själv när jag såg alla dom där "spökerna" kom, skulle om jag hade varit där inne.
Just nu har jag iallafall sv/eng, sitter och lyssnar på musik och ska fortsätta skriva ett brev snart. Och tagga för matteprov också heheh.. Men ska göra det i studion så de kanske går bra ändå :)
hahaha sköna brudar ↓

Kategori: this is my life

Underbart med matteprov idag hejdå.