eemmakkarlssonn

be strong, even if all goes wrong...

it's fucking sunshine

Kategori: this is my life

Nu ska jag kolla på gårdagens Big Brother avsnitt, sen ut i solen. Vi hörs!

tisdag

Kategori: this is my life

Sista lektionen för idag nu, satan i gatan vad underbart! Och imorgon går vi också bara till ett tiden och sen är vi lediga tills på tisdag, jag klagar fan inte :) Senare efter skolan så ska jag ner på stan med mamma tror jag, kolla lite grejer och så. Fast innan det blir det nog att lägga mig ute i solen med lite glass eller något :)

Förresten så är jag grymt glad över att mamma sa åt mig att ta med shorts, var tvungen att byta om för det var så jävla varm om benen! Fast det är typ fortfarande varmt fast fönstret till klassrummet är öppet, måste vara något fel på mig idag.

Nu ska jag plugga, puss!


bild tagen för en minut sen!

31 maj

Kategori: this is my life

Sitter just nu i centralkapprummet, inställd engelska. Rätt segt faktiskt, men ändå skönt att slippa :)
OCH NU ÄR ÄNTLIGEN JENNA TILLBAKA SÅ NU SLIPPER JAG VARA ENSAM! Och så fick jag ett jättefint armband, gulligt som sjutton :)
Nu ska vi gå och dricka vatten, ha en bra solig dag!

bild från i helgen!

30 maj

Kategori: this is my life

Efter skolan idag så ska jag:
  • Göra klart hemkunskapsuppsats
  • Plugga på andra världskriget ord
  • Göra klart en uppsats om Sverige under andra världskriget
Sen är jag äntligen klart med allt! WIHOOOO


feel the sunshine in my face

Kategori: this is my life

Känner min verkligen inte bra idag, blev typ yr av att gå upp till no:n och mitt huvud väger 10 ton och jag kommer somna när som helst.

IDAG

IGÅR

Kategori: this is my life

Sitter på mentorstiden nu, vi får äntligen ett tillfälle i skolan där vi får jobba med vad vi vill men jobbar jag? Svar nej.
Blir så arg på mig själv ibland. Och igår så hade jag tänkt plugga hela dagen innan balen, jag tog fram datorn men då funkade inte internet så då gav jag upp och spelade The Sims istället. Bra Emma, jävligt bra!
När jag kommer hem så måste jag iallafall göra klart hemkunskapsuppsatsen, sen kanske jag drar ut och springer eller går så jag kan få ut lite tankar som jag har i skallen. Alla tankar handlar om skolan, känns ju bra. Två inlämningsuppgifter på 4 (?) dagar. Bara att ge järnet nu då, fast det värsta är att jag verkligen inte har någon ork. Nu när man egentligen ska ge att och verkligen kämpa in i det sista så är man för trött  för att ens skriva någon skoluppgift.
Varför är man som skoltröttnast nu? Det är ju nu man borde vara glad över att man snart slipper skiten, men jag känner tvärtom av någon kontig anledning... Jag vill inte att det ska vara slut, jag vill inte sluta grundskolan än, jag vill börja på mellanstadiet igen. Fan så underbart det skulle vara.
Nu ska jag försöka jobba, puss!


JAG VILL HA DEM HÄR SHORTSEN!

Kategori: this is my life

morsdag

Kategori: this is my life

Och förresten, grattis alla underbara mammor på morsdag!

söndag

Kategori: this is my life

Vaknade för ett tag sen och har världens magont. Fyfan vad jag hatar det här! Och att jag strax ska börja skriva en eller två uppsater gör ju inte dagen bättre heller. 
Vid fem tiden så ska jag nog dra ner på stan och kolla på balen :) Längtar tills det är min tur! Bara att jag kommer få gå själv, heheh negativa Emma här! Puss.

!

Kategori: this is my life

Åh fyfan jag har aldrig haft sånt här dåligt samvete i hela mitt liv, är så jävla ledsen nu. Det kom en liten kille och frågade mamma om vi ville köpa fryspåsar men vi behövde inga. Sen kollade jag ut genom fönstret för att se vem det var, då ser jag att killen går och gråter. Jag började fan gråta hur mycket som helst! Så jag gick ut för att köpa påsar ändå, men så hittade jag inte honom. FAN VAD ARG JAG BLIR. SKULLE SPRUNGIT UT FORTARE!

10 minuter senare: jag och mamma gick och köpte ändå

28 maj

Kategori: this is my life

Kom nyss hem cyklades från stan, hittade iallafall ett linne! Ett sommar linne, as skönt och snyggt :)
Nu vet jag inte vad jag ska göra, men senare ska jag nog träffa Emma och Therese igen. Får se vad vi hittar på. Ska kolla på gårdagens big Brother nu, puss!

hääääär är det!

lördag

Kategori: this is my life

Vaknade nästan nyss och ska snart hoppa in i duschen och sedan vidare mot stan för att träffa Emma och Therese. Ska inte kolla på något speciellt men kan vara mysigt ändå :) 
Igår var jag hos Emma med Therese vi kollade mest på tv, och åt kladdkaka!!!! Vilket vi gör ganska ofta, så skärpning!

Men nu måste jag duscha, puss på er!

i love fridays

Kategori: this is my life

Hittills så har den här dagen varit riktigt bra förengångskull, började med att jag gjorde bild läxförhör vilket gick helt okej ändå. Sen vid 11 så hade jag ju som sagt english tea party haha det var rätt soft ändå. Gjorde några sandwitch med Oscar och Melin, det var as många som sa att de var goda! Och så åt jag cupcakes också, fyfan vad gott det var.

Sen hade jag matte, ensam i studion och nu sitter jag med min kära klass igen och har no. Har ingenting att göra, det känns ju bra!

Nu ska jag kolla lite på facebook och läsa bloggar, puss!



freeeedag

Kategori: this is my life

Godmorgon!
Nu sitter jag på elevensval med Emma :) Jag försöker skriva på min hemkunskaps uppsats, men det är skit svårt att veta vad allt kostar osv så jag måste fråga mamma och pappa när jag kommer hem. 
Senare idag så ska jag på english tea party, hahah ska ha det med sv/eng. Men te är ju gott så det är ju helt okej!
Nu slutar vi snart och då är det dags för bild, vi har slutuppgiftsprov. Kan ingenting.
Puss!

heere everybody

Kategori: this is my life

16.48

Kategori: this is my life

Har äntligen lugnat ner mig efter jag insåg att min uppsats var borta, har iallafall börjat om med den nu! Behöver egentligen inte göra den, men gör det för att få bättre betyg. Ska göra den senare för jag behöver hjälp av pappa med den. 

Nu är jag iallafall ensam hemma, fy hundan vad skönt! Spelade golf på idrotten idag också, alltså riktig golf inte minigolf :) Och det gick inte mer än okej. Bollen kom ju inte dit jag ville att den skulle komma, sjukt irriterande!
Nu sitter jag iallafall och kollar på skor, vill fortfarande ha de som jag la in bild på förut. Men dem kostar ganska mycket så jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Får se hur det blir.  Fast det börjar ju bli lite bråttom. Känns fortfarande som att det är flera månader kvar men så är det bra några veckor!
Ska fortsätta leta nu, puss!



10.13

Kategori: this is my life

vilken skit dag, hejdå bloggen
senare kommer bild på min skolavslutnings klänning för er som vill veta.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Kategori: this is my life

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG! SKULLE JOBBA MED MIN HEMKUNSKAPSUPPSATS MEN SJÄLVKLART SÅ HAR DET SOM JAG HAR SKRIVIT INTE SPARATS!
JAG SOM HADE LAGT NER AS MYCKET TID PÅ DEN OSV, SÅ NU MÅSTE JAG ANTALIGEN GÖRA OM DEN. ISÅFALL BLIR DET ATT VARA UPPE HELA NATTEN OCH GÖRA KLART DEN EFTERSOM JAG INTE ORKAR HA KVAR DEN LÄNGE. 
FÅR SE VAD MARIA SÄGER, IFALL JAG MÅSTE GÖRA OM DEN ELLER INTE.
HEJDÅ.


äckliga tordagar

Kategori: this is my life

Just nu sitter jag och Olivia i korridoren utanför no:n och "jobbar", resten gör muntligt nationellt prov så han skickade ut oss haha. 
Känner på mig att den har dagen kommer blir skaaapligt jobbig, lång dag osv. Fast det bästa med den här dagen kommer vara idrotts lektionen, vi ska nämligen spela golf och Isabelle ska hålla lektionen! :) Har aldrig spelat riktig golf i hela mitt liv så det ska blir spännande och om det går dåligt så är det ju bara att skylla på solen i ögonen eller något ;) Kommer säkert missa bollen också haha...
Nu ska jag fortsätta att gör ingenting, puss!



the best sisters

Kategori: this is my life

Hahah hittade denna bild på idas blogg som hon la in för 2 år sen ungefär haha, "söta"!

onsdag

Kategori: this is my life

Fan vad hemskt, våran engelska börjar om 2minuter och jag är den enda som har kommit upp. Vilket betyder pinsam tystnad eftersom vi ska ha vikarie haha. 
Förresten så var inte ens muntliga matte provet svårt, skulle bara diskutera lite och prata om olika tal man fick. Inte speciellt svårt. Så alla 9or som inte gjort det, Ni behöver inte vara oroliga för om jag klara det så klarar alla det haha.
Puss!


fuck

Kategori: this is my life

åh neeeeej jag ska göra muntligt nationellt prov i matte nu, kommer dö!

rubrik

Kategori: this is my life

no one wants forever

Kategori: this is my life

Åh jag är så jävla övertrött, vilket det verkar som att Emma är också. Hahah så jävla roliga! Lunchen spenderades med Emma och Bellan och det var fan den roligaste lunchrasten på längee :D :D Gjorde mig på as bra humör också! Så jag kommer iallafall orka med lektionerna vi har kvar, vilket bara är en till efter den här (engelskan).
Sitter längst bak i klassrummet, helt ensam eftersom Jenna är i Cypern och har det bra. Avis!

Förresten så kollade jag och mamma på London resor igår, kollade massa olika hotell och vad det finns för sevärdigheter osv. Hoppas verkligen att vi drar dit på sommarlovet. Skulle vara så sjukt roligt och häftigt! Hoppas fan med hela mitt hjärta haha, fan vad töntig. Men jaja, pusshej!


Bjussar på en bild på mig och Jenna i slutet från förra året tror jag. 
Saknar mitt hår, även fast man ser att det är sjukt sliter där.

tisdag

Kategori: this is my life

Hej! 
Orkade aldrig skriva något igår, var för trött. Har iallafall slöjd nu, har inget att göra så sitter bara och softar. 
Näst sista slöjd lektionen så det känns inte så värt att börja med något heller. Så ska nog jobba med engelskan istället.
Finns inte så mycket att skriva idag, händer inget speciellt liksom.
Ha det bra!

måndag

Kategori: this is my life

Orkar inte blogga, min dag har bara bestått av att legat i soffan och kollat på Eva och Adam.
Återkommer imorgon, puss!

gårdagens shopping

Kategori: this is my life

En halv bra bild på det jag köpte igår. Linnet är från HM, jeansen från Gina Tricot, shortsen från Veromoda och blusen från Zara!

haha så jävla sant!

Kategori: this is my life

kvällen är din

Kategori: this is my life

Har solat i över en timme nu, hur skönt som helst även fast det blåser rätt mycket. 
Innan jag gick ut och solade så kollade jag på "Kvällen är din", första gången jag såg det programmet och det var ju riktigt bra! Började tänka på vad jag skulle vilja göra om jag var med på det, kom fram till flera olika saker:
  • Träffa hammarbyarna Alexander Skarsgår och Joel Kinnaman
  • Sjunga med Magnus Uggla
  • Träffa alla hammarby spelare
  • Träffa Mikael Persbrant
  • Träffa Zac Efron (kanske inte så stor chans men ändå)

    Sen var det massa annat men som jag inte kommer på just nu. 
    Puss på er!

.

Kategori: this is my life

Så typiskt att när man väl ska ut och sola så går solen i moln!

Söndag

Kategori: this is my life

Vaknade nyss och märkte att solen lyste som fan, trodde det skulle regna inte. Så då gick jag och kollade på termometern och den visade 30 grader! Och då kände jag mig tvungen att gå ut och sola, men så kommer jag ut och det blåster skit kallt. Skapligt irriterande!
Så nu vet jag inte vad jag ska göra, ska iallafall äta frukost snart, skit hungrig! Sen får man väl se vad som händer.
Puss på er!

Inga bilder fortfarande

Stockolms lördag

Kategori: this is my life

Nu var det länge sen jag skrev här, men kan försöka berätta lite om gårdagen som spenderades i Stockholm med Emma och Therese :)
Det börja med att vi kom dit med tåget vid 11 tiden tror jag, och då började vi att gå i affärena såklart. I början hittade jag ingenting som passade mig så blev as besviken. Men sen efter någon timme så började jag hitta mer och mer, fast det blev endast 4 grejer. Fast det får duga :) Blev iallafall ett par jeans, ett sommarlinne, svarta shorts och en vit blus. (bilder kanske kommer senare)

Sen vid 3-4 tiden så tåg vi tåget hem och när vi kom hem åkte vi till åkrahallen och köpte vindruvor och persika sen drog vi till månsan och hade det mysigt ett tag. Sen cyklade vi vidare till Emma och spelade spel. Mer orkar jag inte berätta.
Puss!

UTTRÅKAD

Kategori: this is my life

Hej igen! Nu inväntas Big Brother istället, asså fan vilken tv nörd jag är plus att jag skriver alltid att jag ska kolla på tv eller något program haha pinsamt :) :) :) Men men, funderar just nu på vad jag ska ha på mig imorgon, skit svårt att veta hur varmt det blir osv. Hade tänkte ut en "outfit" haha men då var den tröjan tydligen smutsig KUL!
Nu orkar jag inte det här längre, hejdå!


En liten och brun Emma!

försöker att va glad men det känns i mitt hjärta

Kategori: this is my life

Idag är det fredag och jag har nyss kommit ut ur duschen och sitter nu och väntar på att Så ska det låta ska börja! Kul att jag trodde att det bara var några minuter kvar, så är den en timme........
Så nu får jag väl roa mig själv på något sätt. Brukar sluta med att jag sitter och sjunger eller mest skriker till någon fartig låt. Eller att jag deppar ihop och sjunger emo låtar och halvgråter, det visar sig vilket!
Puss!


Har riktigt dåligt med bilder just nu.

JAG VILL FLYTTA TILL LONDON

Kategori: this is my life

Mamma och pappa, jag vill flytta till London. NU. Seriöst, nångång i mitt liv så ska jag bo i London!

20 maj

Kategori: this is my life

Hej! Har varit dåligt med bloggning idag, har inte haft datorn så mycket och om jag haft det så har jag jobbat. Duktig tjej :) 
Hade nyss matte och för första gången sen lågstadiet så tyckte jag faktiskt att det var roligt. Och ja jag är seriös! Jag och Jenna var grymma :D Nu har jag no, ingen aning om vad vi ska göra så sitter bara och softar och kollar lite på facebook. Slutar ialllafall om 35 minuter, skönt! Skön fredag överhuvudtaget :)

Vet inte vad jag ska göra ikväll, troligen ingenting. Ska försöka lägga mig tidigt så jag orkar upp och shoppa imorgon!!!!!!!!!!! Vi ska ta tåget vid 9 så då är det lika bra att gå upp vid 7 så har god tid på mig. Älskar att slippa stressa på morgonen och ha god tid på mig.
Frågan är ju vad man ska ha på sig,  för varmt med jeans kanske? I-landsproblem.

Nu ska jag kolla lite bloggar och hoppas på att tiden ska gå fortare. Ciao!

ω

Kategori: this is my life

Om du var min, jag skulle aldrig släppa taget,
jag skulle älska dig, ta hand om dig till det sista andetaget


Jag vill inte va som alla andra, för jag vill va mig själv

Kategori: this is my life

Tjabba! Ville bara säga att jag är sjukt glad över att det äntligen är fredag imorgon :) Den här veckan har också gått jättefort, läskigt fort! Och känner på mig att det kommer blir är skön fredag också eftersom på morgonen så kommer Francesco Kovacs, han var med på andra världskriget och ska komma och prata om det. Kan nog blir rätt intressant OCH SORLIGT så ingen mascara imorgon haha har hört att det är många som har gråtit.


Me and Emma

19 maj, 14.06

Kategori: this is my life

Sista lektionen nu, riktigt underbart! På lunchen gick jag och Jenna ner på stan och provade långklänningar på lindex och fan vad snygga dem var :) Nästan så att man vill köpa en, fast inte till skolavslutningen utan bara ha någon gång annars. På bröllopet i sommar kanske? Eller då ska jag och Ida ha likadana klänningar eftesom vi ska vara brudtärnor, gud vad jag längtar :) 
Nu ska vi snart börja plocka undan, puss!


STRESS OCH PANIK

Kategori: this is my life

Vill vara säga att ni inte behöver läsa detta om ni inte orkar, för det är rätt ointressand.
Kom nyss på att det är fan inte mycket kvar av maj nu. Och sen är det juni och det betyder skolavslutningsdags och sommarlov! Men att det inte är mycket kvar av maj betyder ju också att allt är bråttom i skolan, allt ska vara klart och gå fort. Det är uppsatser, omprov, läxförhör, prov och andra inlämningar som ska göras. Blir stressad bara av att tänka på det. Även fast jag inte har några omprov så blir jag ändå stressad.
Tur att man är klar med skolavslutningsklänning iallafall, annars skulle jag ha panik för det också. Är bara skor och smycken som fattas :) Så nu vill jag bara att det ska bli lördag för då sticker jag, Emma och Therese till Stockholm och slössar bort våra pengar och förhoppningvis hittar jag skor också. Annars blir jag stressad.
Blev ett rätt långt inlägg med var bara tvungen att skriva av mig stressen och paniken.
Paniken över börja en ny skola med främmande människor (nästan) som man knappt pratat med någon gång och då börjar man om på steg ett igen. Som man gjorde när man började i 7an, vilket också var en ny skola med nya männiksor. Fast det gick ju iofs bra, men ändå. Nästan så att man vill vara kvar på valla ett tag till, känner mig liksom inte mogen för att börja om. Fast det kan ju vara rätt skönt också men men. Önskar nästan att jag skulle börja i en skola låååång bort, typ Göteborg eller Malmö så man lär sig att bli vuxen och ta ansvar på riktigt.
Tack för mig


19 maj

Kategori: this is my life

Hej på er! Har just nu matte/so/no/engelska, haha vi får jobba med vad vi vill fast egentligen har vi matte. Ska strax börja plugga på mellankrigstiden eftersom jag har läxförhör på det senare idag men ingenting vill fastna. Irriterande? Svar ja!
Gjorde nyss ett matte omprov iallafall, han håller på att rätta det nu. HÅLLER TUMMARNA PÅ ATT JAG KLARAR DET! 
Nu ska jag kolla lite bloggar sen börja plugga. Ha en bra torsdag :)
Puss.


hej Alexander, du är äckligt jävla snygg!

Kategori: this is my life

Jag lovar, det finns ingen snyggare än Alexander Skarsgård! Döör vad snygg han är. Och även hammarbyare, perfect ;)

bäst att skita i allt och börja om igen

Kategori: this is my life

Hej igen! Kom hem för en halv timme sen ungefär, hade ju prov sista lektionen så fick sluta 20 minuter tidigare. Helt okej :) Och provet var inte så svårt som jag trodde, och inte alls så stort heller. Endast 4 frågor! Jag svarade iallafall på alla och förhoppningsvis så är dom rätt också haha, fail annars.
Nu ska jag ta något att äta sen ska jag väl plugga lite också, har matte prov och so läxförhör imorgon.
Puss!


Mer än ett år gammal bild, men ser nästintill likadan ut fortfarande.
Bara att jag hade längre hår och var smalare där.

18 maj

Kategori: this is my life

Hej allesammans! 
Blir sjukt glad när jag får kommentarer, så fortsätt med det :D Sitter just nu i klassrummet och har engelska, skriver fortfarande en uppsats. Sen har vi so och då ha vi prov, vilket kommer gå sämst eftersom det är ett stort och svårt prov. Önska mig lycka till!
Men efter provet så slutar jag iallafall, skönt det! Plus att det är fint väder ute också, då kanske jag softar i solen ett tag så då kanske jag inte skriver på ett tag. 
Men hoppas ni har en bra dag iallafall, puss :)

Förresten så hade vi simning på idrotten idag och vi provade livräddning då man skulle simma och "dra" en person, fy sjutton vad jobbigt det var!


BEN AND JERRYS

Kategori: this is my life

Hej allesammans! Sitter just nu med MYSPYS listan i öronen, riktigt mysigt haha. Har so och har 7 sidor jag måste plugga på och kunna till imorgon då det är dags för prov på andra världskriget. Känns lite sådär.
Måste alltså plugga hela dagen, sa ju att den här dagen skulle vara dålig.. Skulle göra vad som helst för en BJ också, och det är Jennas fel. 

Nu finns det inge mer att skriva, puss!


Spring för livet om det är dig kärt

Kategori: this is my life

Så här pigg och glad är jag idag i min älskade Hammarby tröja! Heheh söt....

tisdag

Kategori: this is my life

Godmorgon! Här sitter jag ensam längst bak i klassrummet i min mysiga hammarby tröja och med Håkan Hellström i öronen. Underbart!
Fast det värsta är att mina ögonlock sakta åker ihop hela tiden. Men som tur är så är det ingen som märker det eftersom alla är så inne i deras datorer så dem är i deras egna värld liksom haha.

Förresten så känner jag på mig att den här dagen kommer gå åt helvete, är sjukt trött och känner mig allmänt deppig. Irriterad på det mesta och vill helst bara lägga mig i min säng med en fet godispåse och en bra film.

Puss!

Bild från i helgen

Kategori: this is my life

Kategori: this is my life

I am holding on to someone
I can't hold no more
oh and sadly I've been here before

RUBRIK

Kategori: this is my life

Kom nyss ut ur duschen efter att har varit ute och sprungit med Jenna, duktiga tjejer :) Fy sjutton vad jobbigt det var!
Funderar på att ladda ner något film och bara ta det lugnt hela kvällen, skulle ju vara riktigt skönt. Nu är jag för trött för att skriva, puss!

Måndag

Kategori: this is my life

Hejsan! 
Hade nyss hemkumskap och jag och Jenna gjorde kyckling, klyftpotatis och tzatsiki! Fan vad gott det var, men fyfan vad mätt jag är nu, helt sjuuuukt.
Har so nu, vet inte vad vi ska göra än men det är iallafall nästsista lektionen :) Senare idag ska jag och Jenna kanske ut och springa, hoppas det regnar då haha fan vad skönt det skulle vara!
Men nu ska jag jobba lite, eller försöka iallafall. Puss.


I ♥ HAMMARBY

Kategori: this is my life

Min blogg har blivit jättetråkig så nu är det skärpning som gäller! Kom hem för lite mer än en timme sen, har varit i Stockholm och kollat på Hammarby - Västerås, och såklart vann hammarby. 3-1! Mina pojkar är så duktiga, all kärlek till dem haha fult men sant :D
Om 5 minuter börjar Big Brother, undra vem som åker ut. Bara det inte blir Simon eller Peter så är jag nöjd haha fan vad jag skriver om Big Brother hela tiden.... Är iallafall kär i Martin ♥
Men nu ska jag bänka min framför tvn! Puss.


14 maj

Kategori: this is my life

Idag är det lördag, vilket säkert hela Jordens befolkning vet, men för er som inte visste det så vet ni det nu!
Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, och ska snart leta kläder till ikväll. Ska nämligen hem till Emma och äta med några tjejer, ska blir riktigt mysigt :)
Hoppas ni får en bra lördag, puss!

fredag!!!!!!!!!

Kategori: this is my life

Det var ett jävla bloggande på mig idag, kan vara för att det inte finns något att göra. Ikväll händer inget speciellt tror jag, bara vara hemma. Ska snart äta mat också, lax
Förresten så har den här veckan bara sprungit iväg, och den här dagen med. Helt sjukt skönt! Längtar till den vecka då vi är lediga torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag, SATAN VAD UNDERBART.
Och så längtar jag tills vi ska till grönan med skolan, det går bra nu kompis det går bra nu :)
Nu är det foodtime, Puss!

MY LOVELY VETEKUDDE

Kategori: this is my life

Detta kommer nog förbli min bästa vän, vetekudden som jag lagt ner super många lektioner på! Och det fantastiska är att jag har bara fått sprätta 2-3 gånger! Riktigt stolt haha :D Dålig bild jag vet, men skit samma.

Har nyss kollat på gårdagens Big brother och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att hon kan börja med maten haha. Puss!

:)

Kategori: this is my life

Hej igen! Fan vad jag bloggar hela tiden, men det är ju roligt :) Sitter i samma soffa som jag gjorde för tre timmar sen, haha. Men har faktiskt hunnit vara på två lektioner också! Har lunch rast nu, börjar om 25 minuter ungefär, och då är det dags för sv/eng. Slutar 3 idag och sen vet jag inte vad som händer, det blir som det blir helt enkelt. 
Förresten så sitter jag och kollar på klänningar, vet inte varför för jag behöver inte ens någon skolavslutingings klänning eftersom jag redan har en. Men älskar att kolla på sånt så :) Ska kolla lite skor istället, för det behöver jag däremot. Intressant? Svar ja!
Nu ska jag fortsätta kolla, ha det så bra! Puss.

fredag den 13e!

Kategori: this is my life

Godmorgon! Kom nyss till skolan, fast jag börjar om en kvart. Sitter i en soffa i centralkapprummet och softar lite, är sjukt trött! Och förresten så är det fredag den 13e idag, vilket betyder att jag säkert kommer ramla i någon trappa i skolan och bryta benet eller armen, eller så ramlar jag säkert i duschen sen. SÅ typiskt mig!
Nu ska jag försatta softa här tills mitt batteri på datorn tar slut :) Pusshej!


skavsår i hjärtat

Kategori: this is my life

Måste faktiskt börja detta inlägg med att det är fint väder nu haha, från och med nu ska jag inte skriva något mer om vädret punkt slut.

Kom hem från skolan för en halv timme sen, hade idrott sist. Emma och Tessan hade lektionen, sjukt roligt :) Och svettigt! Så det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha och byta om till shorts och linne, skööönt.
Nu ska jag kolla på gårdagens Big Brother, orkade aldrig kolla igår.
Ha det så bra, puss!


emo tjejen i vintras haha

today I don't feel like doing anything, i just wanna lay in my bed

Kategori: this is my life

Vaknade imorse av att det regnade och åskade ute, rätt mysigt faktiskt. Men nu är det finare ute iallafall. Åh väder bloggen :) :)
Har iallafall sv/eng nu, skriver fortfarande om London eye. Intresseklubben antecknar hoppas jag! 
Inge mer att skriva just nu, Puss!

heeeeeeeeeeeeeeeeej

Kategori: this is my life

Godkväll!
Har nyss kollat på gårdagens Big Brother, och sitter just nu bara och softar. När jag kom hem från skolan idag så var jag typ bara hemma i en kvart, hann få i mig två mackor iallafall. Sen cyklade vi (jag, jenna och bellan) till coop och köpte onyttigheter, kladdkaka, glass, ramlösa och godis :)))))
Efter det cyklade vi till stadsparken där Emma och Tessan var. Vi satt där och tjockade i oss allt och bara njöööt av solen! Sen gungade vi lite och såååå. Hur mysig dag som helst! Bästa onsdagen på länge :) Hoppas på lika fint väder imorgon, men det sägs att det ska bli regn imorgon eller på fredag...............
Jaja, blev ett lång och ointressant inlägg, men vill bara visa att jag lever liksom.
Puss på er!


sunshineeeeeeee

Kategori: this is my life

Hej hallå bloggen!
Lika fint väder idag med så sitter med shorts idag också, fan så underbart! Och efter skolan ska jag kanske ner till parken och sola med my girls, ännu mer underbart. Allt är underbart nu :) Eller okej, inte skolan men men.
Nu ska jag skriva lite om London eye, puss på er!


...

Kategori: this is my life

Fuckar ur just nu! Tänkte vara duktig men såklart så funkar det inte att öppna dokumenten nu heller. ÅÅÅÅÅHHHH. Orkar inte.
Tänker spela The Sims istället och strunta i allt! Puss


lite smått förälskad faktiskt

Kategori: this is my life

Jimmie Martin

Kategori: this is my life

Jag dör vad coola grejer min kära kusin gör! VILL HA ALLT

08.36

Kategori: this is my life

Godmorgon! 
Har just nu Sv/Eng. Mina dokument är borta så kan inte jobba, känns ju lite små synd. Eller inte :)
Sitter med shorts på mig, fan vad underbart! SOMMAREN ÄR HÄÄÄR.
Haha fan vilket fult inlägg, men har inget att skriva så skriver senare.
Puss!


:) :) :) :)

Kategori: this is my life

Nu sitter jag här och är redo för att fira 16års barnet! Har t.o.m skorna på mig, så väntar bara på att mamma ska blir klar sen sätter vi oss på cyklarna och trampar iväg ner på stan :)
Pusshej!

bästa helgen på länge!

Kategori: this is my life

Nu är det såhär att det är helg och då har man inte tid eller ork att blogga.
Igår så var jag iallafall med Emma och Tessan igen, vi var lite överallt. Tellus, coop, hos mig, månsan och sen hos Emma haha cykel tjejerna!
Idag så snart ut och sola tror jag, sen vid 2 tiden ska jag till Erik och fira honom :) Grattis i förskott hörru! Sen när jag kommer hem så ska jag nog skriva lite på hk uppsatsen som jag bara skrivit några meningar på. Bra Emma!

Ha det så bra, Puss!

23.45

Kategori: this is my life

Sitter just nu i sängen med musik i öronen och skiter i omvärlden! Haha nej men typ.  
Kom hem från att ha varit med Tessan och Emma för ungefär en halv timme sen, vi kollade på film och softade som sjutton :) En bra fredag iallafall!
Puss på er!


fett snyggaaaaa, haha eller?

it's fucking friday!

Kategori: this is my life

God eftermiddag! Har no just nu, sista lektionen också. Perfekt :) Slutar om 35 minuter och så ska jag ner på stan med mamma och kolla på några jeans shorts och kanske något annat somrigt. 
Känns bra att vi inte kan jobba för att det är något fel på nätverket i skolan så alla dokument är borta. Men det gör ju inte så mycket egentligen, fast vi kunde ju lika bra gå hem istället haha. 
Nu ska jag kolla på när resten av klassen springer runt i koridoren, orkar inte förklara varför.
Puss!


18.31

Kategori: this is my life

Hej på er! Här sitter jag med världens jävla huvudvärk men snart åker mamma och Ida iväg, så då blir det lugn och ro i huset haha faktiskt sant :D 
Hade nationella i matte idag, fuck vad dåligt det gick. Jag kan inte ens mattee! Är bara glad över om jag blir godkänd. 
Hatar när folk säger "Åhnej, jag fick bara VG, fan vad dåligt" och så sitter man där själv med ett IG eller G. Ville bara säga det.
Nu ska jag kolla på gårdagens Big brother avsnitt sen bara softa. Och bara så ni vet så har jag ingen lust att blogga så mycket, men försöker iallafall.
Puss!

............................

Kategori: this is my life

Skapligt dåligt humör jag är på! Orkar inte. Har ont i magen. Och så har simning på idrotten idag, vilket nästan är ännu värre.


Godkväll

Kategori: this is my life

Just nu ligger/sitter jag i sängen och kollar på Skilda världar, är helt beroende! Har varit ledig från skolan idag och är det imorgon med, heeeeelt underbart :)
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, typ bara legat i sängen haha. Nu orkar jag inte skriva mer för jag ligger inge bra just nu så puss på er!

You are like a dream for mee

Kategori: this is my life

Jag är så sjukt jävla trött så att till och med min fot har somnat haha. Även fast jag har sovit middag i lite mer än en timme så är jag fortfarande trött!
Innan jag sov så träffade jag Emma och Tessan lite snabbt på bryggan vid månsan, mysigt :) Vi pratade lite om gårdagen osv, sen cyklade jag hem i en jobbig motvind. Eller det är ju nästan bara nerförsbacke men jag blåste nästan bakåt ändå haha ÅH VAD INTRESSANT!

Nu ska jag halv sova lite till, fattar inte hur jag kan vara så trött men men. Puss!

Kategori: this is my life

"Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?
fråga bara
jag berättar vad som helst"

det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder

Kategori: this is my life

Valborg igår, var heeeelt okej. Var först hos Tessan med Emma och vi fixade oss lite och sånt, de lockade även mitt hår :)
Sen drog vi vidare till Bellan och grillade och åt, senare vid 9 tiden så gick vi ner på stan och träffade och pratade lite med folk och sååånt. Sen gick vi hem (i klackskor, oskönt och kallt) vid 12 tiden och så sov jag hos Emma :)
Vi vaknade vid halv 11 och åt frukost sen kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här och är sjukt trött, kommer inte orka nånting idag! Ska endast kolla på film och softa stenhårt.

Där fick ni lite kort om min gårdag och morgon lite synd att jag inte hade med mig någon kamera men knäppte iallafall två bilder med mobilen som kanske kommer senare, Puss!