eemmakkarlssonn

be strong, even if all goes wrong...

30 juni

Kategori: this is my life

Idag har jag först varit på stan med pappa, vi gick mest runt och hade det bra haha. Sen när jag kom hem la jag mig i solen ett tag, det var rikgit svettiigggttt kan jag säga er! 
Ska iallafall grilla idag, vilket kommer göra hela min dag. Sen ska jag nog dra och bada med Emma och Isabelle, skööönt :) 

Puss!

29 juni

Kategori: this is my life

Nu sitter jag här färdig att åka till Västerås, MEN det är en hel timme kvar tills jag ska dra till tågstationen.. Så vad gör man nu? Orkar inte gå ut och sola för jag har duschat och då blir man ju bara svettig.
Fast jag kan ju sätta upp håret, synd bara att inte det tar en timme.. Hahah nej orkar inte med mig själv!

Ska göra något annat än att sitta vid datorn nu, puss!
Äcklig bild tagen för en minut sen! För engångskull så såg mitt hår tjockt ut.

världens grymmaste tjej

Kategori: this is my life

OMG EN BILD

Kategori: this is my life

Äntligen en bild som inte är från weheartit haha. 
Bilden är från studenten på torget. Emma, Isabelle, Therese och jag som är kortast!

28 juni!

Kategori: this is my life

Min dag har spenderats på månsan med Emma :) Med lite melon, jordgubbar och twister, satan i gatan vad gott det var! Blev mest solande idag, inte så mycket bad som det brukar haha men det gjorde inte så mycket :)
Nu ska jag snart åka och handla med mamma, sen äta. Efter det ska jag nog hitta på något med Emma, kanske ett kubbmataton på två personer ;)
Väntar på att få lite bilder från Lisa så att jag kan lägga in lite bilder, puss!

hur coola vad inte de här?!

Kategori: this is my life

VÄSKA
LAMPA

KUDDE


27 juni

Kategori: this is my life

Lite dåligt med uppdatering nu men det är för att det fina vädret har kommit tillbaka igen efter 1 veckas regn! 
Idag gick jag förresten upp halv 10, en guldstjärna till mig ;) Gick upp och duschade sen cyklade jag ner på stan och träffade Emma och Isabelle :) Vi gick i affärer och åt pastasallad på Johannson's, hur mysigt och gott som helst!
När jag kom hem så gick jag ut och solade ett tag och kom nyss in. Ska börja leta lite kläder för ikväll åker vi till Stockholm för att se hammarbymatch :D

Ni får ha det så bra, puss!

tired

Kategori: this is my life

Usch jag är fortfarande lika trött, så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och rastlös är jag också, vill göra något men har inte orken haha jobbigt läge. Är så trött att jag inte ens orkar prata eller höra ljud.

Okej nu räcker det med trött prat, och då kom jag på att jag inte har något annat att skriva om så, puss!

midsommar dagen!

Kategori: this is my life

Vaknade av att mamma, pappa, Ida och Dannis stod i hallen och pratade om mig så var tvungen att gå upp för att höra vad de sa för något haha. Jag är hur trött som helst, kom hem runt två tiden inatt och då gick jag och la mig på engång men somnade inte förens efter fem. Så ja, jag är trött!

Min midsommarafton blev trots allt lyckad, orkar inte berätta vad vi gjorde och vart vi var för vi var typ överallt kändes det som haha.
Tror även att jag håller på att bli sjuk eller något för min röst försvinner hela tiden, as hemskt.
Men nu ska jag äta frukost, puss!

glad midsommar!

Kategori: this is my life

Sitter nu färdigsminkar och har bara hår och kläder kvar. Stressade som fan först för vi skulle egentligen till Isabelle klockan 2 men nu skickade hon sms att vi kunde komma 3 istället så då kan jag ju ta det lite lugnt ett tag :)
Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret, det blir som det blir helt enkelt.
Nu har jag inget mer att skriva, ha en bra midsommar! Puss
(bilder på hur jag ser ut kanske kommer senare)

chris medina ♥

Kategori: this is my life

Sitter och halv gråter till den här låten och musikvideon!

"Chris Medina och hans fästmö var nyförlovade med bara veckor kvar till brölloppet när hans blivande råkade ut för en bilolycka och blev liggade i koma, efter drygt en månad vaknar hon men med en svår hjärnskada, Chris finns vid hennes sida och denna låten har han skrivit till henne!" ♥

fuck it

Kategori: this is my life

wednesday

Kategori: this is my life

Min dag har bestått av ingenting alls typ. Eller var lite snabbt på jysk och köpte överkast till sängen och så passade jag på att köpa en kudde också :) Kommer sova gott inatt! Fast det gör jag typ alltid men ändå haha.

Vad ska jag göra ikväll då? Jadu, jag har ingen aning. Ska nog bara vara hemma eftersom jag börjar få ont i magen. Vill bara ligga i min säng och äta godis hela kvällen, vilket jag säkert kommer göra också, lat som jag är.

Puss!


22 juni

Kategori: this is my life

Vaknade för ungefär 40 minuter sen, rätt irriterande eftersom jag hade lovat mig själv att inte sova så länge idag. 
Just nu kollar jag iallafall på klänningar till midsommar, skönt att vara i sista minuten :D Men om jag inte hittar någon så har jag ju några hemma som jag får ta så det löser sig nog.
Pratar också med Therese i facebook chatten, den jäveln har internet på flygplanet och är framme om 40 mintuer. Fortfarande avundsjuk!!!!!!!

Men men, nu ska jag äta frukost. Puss!

i don't know anything at all

Kategori: this is my life

Kom hem för lite mindre än en timme sen, har varit på månsan med Therese och Lisa. Vi tog det lugnt och köpte kulglass, det var kul :) :) :) Hahah rolig.
Vi var inte så länge eftersom Therese skulle hem och packa, eftersom den jäveln åker till Spaninen imorgon :( I TRE VECKOR OCKSÅ. Vadå avundsjuk. Du får ha det så bra vännen ♥

Men är iallafall sjukt glad över att Emma kommer hem imorgon kväll, hon lovade att hon skulle ringa då så det blir kanon :) Vi kommer ha sjukt mycket att prata om eftersom vi inte har pratat på en vecka haha.

Nu ska jag fixa lite bilder, puss!


.

Kategori: this is my life

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

i'm lying

Kategori: this is my life

Fick lite sol ändå, låg ute i ungefär 40 minuter. Det var faktiskt rätt skönt fast det var molnigt nästan hela tiden så tror inte att jag blev brunare direkt. 
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske till jysk när mamma kommer hem, ska kolla på överkast till sängen. För er som ville veta alltså :)

Ska kolla lite på tv nu, puss!

21 juni

Kategori: this is my life

IDAG ÄR DET ÄNTLIGEN LITE FINT VÄDER, FAN SÅ SKÖNT!
Kom nyss hem från en lite promenad och ska snart sätta på min bikinin och gå ut och sola lite :) Sen ikväll så ska jag nog vara med Therese och Lisa, ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar säkert på något.

Nej men nu orkar jag inte sitta här längre, puss!

5 minuter senare: Asså vill inte gud att jag ska sola eller? För nu när jag gick ut så var det ett stort mörkt moln som det kommer ta en evighet innan det försvinner. Kommer typ blir regn också säkert. Kul!

hej alla fans

Kategori: this is my life

Nu så ska jag strax börja byta om till något annat än morgonrock haha, sen vid 8 så ska jag träffa Isabelle ett tag :) Vi ska ut och gå lite, blir nog riktigt skönt eftersom jag knappt varit ute på hela dagen.. Men nu regnar det inte så då är det ju bara skönt att vara ute! ÅH INTRESSANT
Nu ska jag kolla lite midsommar klänningar och sen byta om. Puss!

hur fin var inte den här. enkel men snygg!

Something Borrowed trailer

Kategori: this is my life

20 juni

Kategori: this is my life

Åh vilket perfekt väder det är för att göra ingenting alls! Ibland är det ju faktiskt ganska skönt med regn, att bara sitta inne och kolla på film och äta onyggigt utan att behöva ha ångest över att man sitter inne.

Juste, igår va jag, Ida, Ida och Dannis på bio i Västerås :) Vi såg Something Borrowed och det var nog den bästa filmen jag har sett på länge! Och att det var en super snygg kille med i den gjorde ju inte direkt filmen sämre precis ;) haha.

Nu ska jag kolla på film och ta det lugnt, puss!


Colin Egglesfield ♥

VÄRLDENS BÄSTA LÅT

Kategori: this is my life



En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm 
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund 
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum 
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

19 juni

Kategori: this is my life

Sitter här och äter god frukost, SPECIAL K med jorbgubbar i! Det kallar jag mumsfilibba haha :D
Vad ska jag göra idag? Jo jag ska träffa Isabelle och Jenna lite senare för att prata lite om midsommar och så. Vet inte när det blir, men det blir väl mot kvällen så jag vet inte vad jag ska göra till dess.
Typ kolla på film eller något, eftersom det är molnigt ute idag så finns det inte så mycket att göra i denna stad.

Puss!'

18 juni

Kategori: this is my life

Har inte haft något att skriva om de senaste dagarna, har inte gjort något speciellt heller så ni har inte missat något haha. 
Ska iallafall snart sätta mig på hojen och trampa ner på stan för att äta pizza med mina kära vänner. Sen får vi se vad som händer, vi kanske drar till månsan och softar där :) Om det nu inte börjar regnar dvs. Hoppas det inte blir för varmt för jag har bara svarta kläder på mig och orkar inte byta till något annat heller haha. 

Nu ska jag gå och knyta skorna sedan drar jag, puss!


gruppkraaaam!

emma karlsson här

Kategori: this is my life

 

pictures!

Kategori: this is my life

Hoppar över bloggpausen, har så tråkigt just nu så måste skriva lite. 
Orkar inte hålla på att berätta vad jag har gjort de här dagarna, kan iallafall säga att jag har haft grymt kul med mina kära vänner. Lite sorgligt att jag inte kommer vara med Emma och Therese samtidigt på en månad! Emma är i Grekland nu och när hon kommer hem så åker Therese till Spaninen :(

Nu kommer iallafall lite bilder från skolavslutingen!
Erik, jag, Emma, Therese, Isabelle och Erik!


Emma, jag och Therese. Ni är för bra!


Min kära syster och jag.


Systerkort. Ida och Emma, jag och Ida, Therese och Nathalie


Kära 9b3


Erik, jag och Erik!

Jenna, jag och min mentor Taina!


jag och braiga kusin!

16 juni

Kategori: this is my life

Tar en bloggpaus, har inget att skriva om.

13 juni

Kategori: this is my life

Sitter just nu och lyssnar på massa glada låtar och taggar till sommarlov imorgon! Förresten så ska jag inte sova hos Emma, ska dit imorgon bitti istället :) Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag väl prova allt för imorgon så det fortfarande sitter som det ska liksom haha. Köpte iallafall ett nytt armband som ni kanske får se idag, annars kommer det väl bilder senare imorgon eller något eftersom Ida har lovat att ta massa kort :D

Men nu ska jag duscha, hörs senare! Puss

så sant!

Kategori: this is my life

jag vet nästa inget om dig

Kategori: this is my life

Ovärd skoldag och nu vill jag bara bada bada bada.
Tror det blir så att jag sover över hos Emma inatt, så ska vi äta mysig frukost och sedan fixa oss tillsammans. Hon ska även fixa mitt hår :) Sen drar vi vidare till skolavslutingsmiddagen, ååååhh :(
Så om jag sover där så blir det ingen uppdatering förän imorgon då jag har sommarloooooov!
Puss!

emmis <3

Kategori: this is my life

söndag...

Kategori: this is my life

Vaknade för någon timme sen, så jävla trött! Och det blev ju bara bättre när jag vaknade av att det spöregnade, hur skönt som helst :) Bara det inte regnar på tisdag så är jag nöjd för då är det ju dags för skolavslutning! Det är fan rätt sorligt ju.

Men nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik, puss!



11 juni

Kategori: this is my life

Kom hem från månsan för ungefär en timme sen, var där med Emma i någon timme. Vi badade, åt godis och hade det mysigt :)
Nu ska jag nog vara lite social med Ida eftersom vi har FF haha. Puss!

Jag och min otroligt glada syster!

jag lever!

Kategori: this is my life

Jag har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv, vet inte ens varför heller. 
Gårdagen tillbringades hos Therese och firade Nathalie som tog studenten, riktigt roligt faktiskt :) Vill också ta studenten, men nej jag måste vänta i 3 år!
Imorse så vaknade jag vid 10 tiden (för tidigt), sen vid 11 åkte jag till månsan med Emma och Therese. Vi var så jävla trötta så vi vara bara där i 1-2 timmar plus att det bara var massa moln så det gick inte att sola.

Och förresten så höll jag på och dö när jag var själv hemma och det började åska som sjutton!
Ikväll kommer iallafall Emma hit och gör mig sällskap eftersom mamma och pappa inte är hemma, eller Ida kanske är hemma men ja.

Puss!

Jag och pappis!

stockholm

Kategori: this is my life

Nu är jag äntligen hemma från Stockholm, dagen har faktiskt varit riktigt grym! Fast det var huuuur varmt som helst och skit mycket folk. Gick även spökhuset fast jag hade lovat mig själv att inte slösa pengar på skiten, men blev så ändå. Gick med Emma, Erik, Marcus och Fredrik haha fyfan vad rädda vi var! Såååå hemskt.
Sen åkte vi ju såklart karuseller också men det orka jag inte skriva om.

Åkte iallfall hem med Erik och Therese vid 8, gick lite vilse och fel men vi kom fram tillslut iallafall haha!
Nu ska jag sova, puss!

bjuder på en bild på mig och Erik bara för det :)

godkväll!

Kategori: this is my life

Kom nyss ut ur duschen, har inte orkat innan. Var iallafall på månsan nu på kvällen igen med Emma :) Fast vi badade inte, utan bara pratade och hade det trevligt!
Har bestämt kläder och när jag ska åka hem osv imorgon till Stockholm, är så jävla taggad så det är helt sjukt! Jag och Emma ska åka allt, eller inte barn karusellerna kanske haha.

Men nu ska jag lägga mig, godnatt!

onsdaaag

Kategori: this is my life

Kom hem för ungefär en timme sen, har spenderat eftermiddagen på månsan med mina kära vänner :) Riktigt mysigt, fast jag solade typ ingenting eftersom jag mest var i vattnet haha fattar inte vad som har hänt med mig, var världens badkruka förut!
Ska snart duscha iallafall, eller jag gör nog det senare eftersom jag är så sjukt trött just nu.
Imorgon så ska alla nior till Stockholm för att gå på Vasamuseet och även varapå Gröna lund! Skapligt härligt, jag klagar fan inte :D Får se om jag stannar kvar länge där eller inte, ändå skönt att komma hem tidigt också. Men vill ju inte direkt sitta ensam på bussen heller.

Nu ska jag göra annat än att sitta här, puss!

8 juni

Kategori: this is my life

Idag är en såndär dag då vi absolut inte gör något nödvändigt alls. Vi planerar stationer för 18-kampen nu och ska snart ner och städa skåpet, vilket jag inte ser framemot eftersom det är fullt med papper och böcker.
Sen ska vi lämna in datorn också, lite smått sorligt att jag har tagit bort allt från den. Slutar iallafall 20 i 2 och om det är fint väder då så sticker jag nog och badar!

Nu är det städdags så ska kila ner till skåpen nu, puss!


i love my life right now

Kategori: this is my life

Kom hem från månsan för ungefär en timme sedan och sen dess har jag endast hunnit äta haha.  
Det var lika kallt i vattnet som det har varit förut, men den här gången doppade jag även håret och fick en riktigt snygg frisyr :D 
Men det var iallafall riktigt mysigt där med Emma, Therese, Lisa och Tessan och Olivia ett tag också :) Vi låg mest och solade eftersom ingen ville bada med mig hehe, och så åt vi glass och hade det bra!

Imorgon börjar jag 9 och slutar 2, helt okej :) Och det enda vi ska göra är att städa skåpen och planera inför 18-kampen som 9orna ska ha för 7orna och 8orna på fredag. Så det blir en rätt skön dag.
Nu ska jag gå ut eller något för det är skit varmt inne, puss!


Jag lovar, jag såhär glad just nu. Haha så jävla ful bild men bjuder på det!

i'm a happy happy girl in a happy happy world

Kategori: this is my life

Sitter just nu på den näst sista lektionen på hela grundskolan, känns ju inte bara lite skönt! Slutar 20 över 1 idag, ännu skönare. Efter det cyklar jag hem, äter något och byter om till bikini och sedan vidare till månsan med Emma och Therese :) Här ska det badas! Har blivit värsta badtjejen, vill bada hela tiden haha. 

Nu ska jag vara social med min klass eller något. Haha puss!
MVH, svettiga tjejen

7 juni

Kategori: this is my life

Jag tror faktiskt att jag aldrig har varit så trött som jag var imorse. Helt sjukt vad trött jag var!
Fast det kan ju bero på att jag inte somnade förns efter ett och sen vaknade jag vid 5 tiden igen och kunde typ inte somnade om. Men jag gjorde det efter typ en timme och då hann jag bara blunda innan klockan ringde, kul.

Förresten så sitter jag helt själv nu, vet inte vart Jenna är. Efter det här (sv/eng alltså) så har vi slöjd, NU SLIPPER JAG SYSLÖJD FÖRALLTID! Om jag inte ska gå någon sylinje på gymnastiet förstås, men det ska jag ju självklart inte heheh.
Nu slutar jag, pusshej!

(har inga bilder på den här datorn)

HEJ ALLESAMMANS

Kategori: this is my life

Kom hem från månsan för ett tag sen och kom nyss ut ur duschen. Blev bara jag och Therese som åkte dit, men det var mysigt det med :) Men fyfan vad kallt det var i vattnet! Trodde det skulle vara varmt i vattnet eftersom det har varit varmt hela dagen, men icke sa nicke. Och så hade vi tänkt att inte blöta håret, men så kommer en liten kille och skvätter flera liter vatten på oss, schysst unge!

Vi badade iallafall ett par gånger, sen drog vi hem. Och såklart fick jag stora fläckar på linnet av den blöta bikinin haha så jävla fult!
Men nu ska jag ta något att äta, puss!

bara för det så får ni en fin bild på mig och Therese från valborg!

kvällsdopp!

Kategori: this is my life

Sitter just nu och pratar med Therese på facebook chatten som försöker få tag på våra kära vänner för att kolla om dem vill följa med på ett kvällsdopp lite senare. Men svarar dem? Självklart inte. Schyssta kompisar vi har :)

Men nu var Lisa på iallafall, men bara jag och Therese som vågar bada ;) Nu ska jag äta sen byta om och cykla mot månsan, puss!

6 JUNI, väderinlägg haha

Kategori: this is my life

Låg nyss ute i solen i typ 10 mintuer och höll på att avlida för att det var så varmt så nu var jag tvungen att ta en paus haha. Fast jag klagar egentligen inte på att det är såhär varmt för jag behöver få lite färg på kroppen så det är helt okeeeeej :)

Men hoppas verkligen att det regnar imorgon eller något, så man slipper gå miste om solen eftersom det är dags för skola igen imorgon. Sista dagen då jag har lektioner på hela grundskolan! Känns rätt konstigt men sköööönnt.
Nu ska jag ut igen, puss!

SOMMARKLÄDER

Kategori: this is my life

Sitter och kollar på massa fina färg glad kläder, finns inget snyggare än ett par färg glada skorts!
Kläder kommer ifrån HM, Gina Tricot och Nelly

i'm all alone and i need you noooow

Kategori: this is my life

Nu har jag solat ett bra tag för att vara mig så nu skiter jag i det för idag, ska tydligen blir fint väder imorgon också så kan sola lite då med.

Annars så är jag sjukt avundsjuk på Ida och Dannis som ska på Big Brother finalen ikväll, plus att Swingfly ska vara där och sjunga, så är avundsjuk för det också. KUUUUL.
Nu ska jag ta och äta något tror jag, är lite små hungrig som vanligt.
Puss!

haha fan vad jag hatar webbcamera bilder,
men denna är tagen för inte ens 1 minut sen i min kära bikini.
(vet inte vad som hände med bilden, härlig skärpa haha)

9b3

Kategori: this is my life

Förresten allesammans så är det endast 9 dagar kvar till skolavslutingen, fyfan vad taggad jag är! 
Det ska bli så otroligt skönt, men ändå lite smått sorgligt.. Kommer ändå sakna klassen lite och faktiskt även skolan på något sätt.
9b3, vila i frid. Typ
min otroligt fina klass!

5 juni

Kategori: this is my life

Nu har jag inget för mig så nu hinner jag blogga lite.
Det är fint väder idag igen så ska nog ut och sola lite idag igen, det värsta är att det inte verkar som det blir någon skillnad. Känns ju sådär.
Förresten så har jag redan hunnit bada utomhus två gånger! Badade för första gången i fredags och så badade jag igen igår, är riktigt stolt över mig själv eftersom mitt första dopp brukar vara i juli eller något haha. 
Och ja, det var iskallt i vattnet men det var ändå skönt efter att man hade solat och blir svettig så det var på något sätt skönt ändå :)
Nu ska jag nog sätta på mig bikinin eftersom jag ändå inte har något annat för mig, puss på er!



4 juni

Kategori: this is my life

Nu är det såhär att det finns ingen tid eller ork att blogga just nu. Det har varit så jävla varmt i flera dagar så då har man varit ute i solen iställe för att sitta här.
Ska ta något att dricka nu och sedan vänta på att Emma är klar så ska jag till henne och vara barnvakt, skönt :) 
Puss!

2 juni

Kategori: this is my life

Just nu sitter jag och väntar på att Emma och Therese ska blir klara, sen drar vi vidare och handlar jordgubbar och sätter oss ute i solen nånstans i denna lilla stad. 
Inget mer att skriva nu, puss!


charmig tjej för 1 minut sen!

tordag

Kategori: this is my life

Vaknade för ungefär en halv timme sen, eller okej, mamma väckte mig. Fast jag ville att hon skulle göra det för ville inte ligga och sova när mina fastrar och min farbror kommer haha. Nu ska jag byta om, sitter fortfarande i sovtröjan men har ingen ork att resa mig upp och sedan leta reda på något att ha på mig, vilket alltid går dåligt.

Puss!

FÖRSTA JUNI

Kategori: this is my life

Som alla säkert vet så är det ju första juni idag, vilket för mig betyder sommar! Fast jag tycker att den riktiga sommarn börjar när det är sommarlov, även fast det regnar första dagarna så är det ändå sommar haha.
Idag så har jag inte gjort så mycket, har varit hemma från skolan pga huvudvärk. Vilket inte är speciellt bra, vill inte vara hemma från skolan nu näst sista skoldagen och missa inlämingar av böker osv. Men men, nu är vi iallafall lediga från skolan i 5 dagar. Hur underbart som helst :) Hoppas på fint väder också! 
Känns ju lite smått onödigt att vara ledig 5 dagar, sen en skoldag och sen 4 dagar som bara kommer bestå av lek och en tripp till Stockholm och gröna lund. Men det ska blir kul det också :D

Nu ska jag ut och lägga mig i solen om det inte kommer fram några moln som det alltid brukar göra. 
Sen måste jag göra en sparbudget till min uppsats också, måste göra det för att få ett VG i hemkunskap. Så det är ju värt det. 
Puss!


,.

Kategori: this is my life